Алсет Здравје 6 Пакет-Четка За Заби За Бебиња, 0-2 Години, Меки Влакна, Бпа Бесплатна | Четка За Заби За Мали Деца, Четка За Заби За Доенчиња, Четка За Заби За Обука, Вклу?
  • Неодамнешно

Алсет Здравје 6 Пакет-Четка За Заби За Бебиња, 0-2 Години, Меки Влакна, Бпа Бесплатна | Четка За Заби За Мали Деца, Четка За Заби

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКИ ЗА ЗАБИ - 6 ИНДИВИДУАЛНИ ПАКУВАЊА четки за заби Бонус држачот За Четки За Заби за Животни го прави складирањето на четката за заби суво и заштитено од прашина и штетни бактерии. Вшмукување чаши одзади помага во монтирање на огледала, стакло и плочки. МАТЕРИЈАЛ ОД Одделение-премиум материјал за храна четки за заби Кои се 100% Нетоксични и Без Фталати И Фталати, дури и држачот за Џвакање е безбеден и добар за стимулирање на гума за џвакање на бебето. Совршен за првата четка за заби на бебето. БЕЗБЕДЕН И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА ДИЗАЈН-уникатниот краток врат со рачка на прстен во форма на овална форма спречува голтање и гушење. Рачката на прстенот, исто така, го олеснува држењето како четка за заби за обука. Индикатор за паста за Заби на Влакната за да знаете колку да користите!. РАЗНОВИДЕН ЗАБИ-долната рачка на четката за заби делува и како масажер за непца и заби за бебиња чии заби допрва треба да никнат. Одлично за стоматолошка орална нега За бебиња. РЕГИСТАРОТ ЗА БЕБИЊА МОРА да ИМА-Земете Го Нашиот Бебешки Заби како совршен подарок за регистар За Бебиња или Регистар за туширање за бебиња!. Случај Патување. Мека и издржлива : широката и лесна за држење рачка им олеснува на бебињата и малите деца да ја држат и поместуваат четката за заби. Малата глава на четката се вклопува точно во нивните мали усти. Заби : за бебиња чии заби допрва треба да никнат, рачката со текстура овозможува олеснување на забите.