2 пакувања за полнење електрични четки за заби за возрасни и деца, четка за заби за белење на звук со 8 глави за четки, 6 режими за чистење и паметен тајмер, водоотпорн?
  • Неодамнешно

2 пакувања за полнење електрични четки за заби за возрасни и деца, четка за заби за белење на звук со 8 глави за четки, 6 режими за чистење

DEN 1598.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【2 Пакувајте ја четката за заби и 8 глави на четки】 Електричната четка за заби има 8 глави на четки Влакната се дизајнирани во најлон „W“ форма, која одговара на формата на забите и може темелно да ги исчисти непцата и тешко достапните делови. И оваа е опремена со 1 бела и 1 розова електрична четка за заби, погодна за семејна употреба, особено за парови. 【6 режими и USB полнење】 Четката за заби има 6 режими : чувствителна, нежна, чиста, масажа, заштита на непцата и светло бело, погоден за различни усти и непцата. Електричната четка за заби усвојува дизајн за полнење USB, компатибилен со кој било полнач или со USB, уредот за интерфејс може да се користи за 60 дена кога е целосно наполнет!. 【Моќно звучно чистење - Електричната четка за заби е опремена со супер моќен мотор, кој може да генерира 45.000 вибрации во минута, што може ефикасно да отстрани длабоки дамки на забите. Во споредба со традиционалните рачни четки за заби, електричните четки за заби можат да ги избелат забите и да го подобрат здравјето на непцата и оралното здравје во рок од 2 недели. 【2 минути паметен тајмер】 Вграден 2 минути паметен тајмер (автоматски се исклучува по 2 минути), што може да го исполни најкраткото време за четкање на забите, препорачано од стоматологот. Има пауза на секои 30 секунди за да ве потсети да ја смените областа за четкање за ефикасно чистење. IPX7 одделение е водоотпорна и целата се пее, што го прави полесно и побезбедно да се исчисти под чешмата. 【100% гаранција】 Пакет Вклучен : 2 x Рачка за четки за заби, 8 x глави за четки за заби, кабел за полнење 2 x USB (без полнач), упатство за упатства 1 x. Ако имате какви било прашања, само оставете ни порака преку, ние ќе ви обезбедиме 100% услуга за задоволство на клиентите. Нашите производи уживаат во едногодишна гаранција, ве молиме бидете сигурни да купите. 【2 Пакувајте ја четката за заби и 8 глави на четки】 Електричната четка за заби има 8 глави на четки. Влакната се дизајнирани во најлон „W“ форма, која одговара на формата на забите и може темелно да ги исчисти непцата и тешко достапните делови. И оваа е опремена со 1 бела и 1 розова електрична четка за заби, погодна за семејна употреба, особено за парови. 【6 режими и USB полнење】 Четката за заби има 6 режими : чувствителна, нежна, чиста, масажа, заштита на непцата и светло бело, погоден за различни усти и непцата.