Паста за заби, 30мл виолетова шампон паста за заби за заби отстранување боја корекција на осветлување од пена паста за заби што светли паста за заби за уста отстране?
  • Неодамнешно

Паста за заби, 30мл виолетова шампон паста за заби за заби отстранување боја корекција на осветлување од пена паста за заби што светли паста

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Запалете го забот : Користејќи паста за заби за виолетова шампон за веднаш да ја подобрите осветленоста на забите за денот, насмеаната изгледа подобро и ја зајакнува вашата самодоверба Отстранување на дамки : Осветлете ја пастата за заби од пена ефикасно отстранете ги дамките што стануваат жолти по пиењето, пушењето и пиењето кафе за да имате бели заби. Освежувачки здив : Виолетова белење на пастата за заби ефикасно освежете ја устата и здивот, повеќе не страда од лош здив додека разговарате со другите и јадете. Добро за вас : Ги прикрива секојдневните дамки на забите без да оставите зад себе остаток, корекција на жолти заби, има многу предности на вашето здравје. Корекција на бојата : Користењето паста за заби за заби е најбрзиот и најлесниот начин да се вклучи корекција на бојата во вашата секојдневна рутина за нега на насмевка. Запалете го забот : Користејќи паста за заби за виолетова шампон за веднаш да ја подобрите осветленоста на забите за денот, насмеаната изгледа подобро и ја зајакнува вашата самодоверба. Отстранување на дамки : Осветлете ја пастата за заби од пена ефикасно отстранете ги дамките што стануваат жолти по пиењето, пушењето и пиењето кафе за да имате бели заби. Освежувачки здив : Виолетова белење на пастата за заби ефикасно освежете ја устата и здивот, повеќе не страда од лош здив додека разговарате со другите и јадете. Добро за вас : Ги прикрива секојдневните дамки на забите без да оставите зад себе остаток, корекција на жолти заби, има многу предности на вашето здравје. Корекција на бојата : Користењето паста за заби за заби е најбрзиот и најлесниот начин да се вклучи корекција на бојата во вашата секојдневна рутина за нега на насмевка. Осветлете го забот : Користење на паста за заби за виолетова шампон за веднаш да се подобри осветленоста на забите за денот, насмеаната изгледа подобро и ја зајакнува вашата самодоверба.

Item Type:
Purple shampoo toothpaste
Material:
ABS
Product Function:
Teeth are bright and white, and tooth stains are removed.
Net Content:
Glycerol, menthol
Package List:
1 xPurple Shampoo Toothpaste: