Алатки за чистење на домаќинства за лекување 6 парчиња меки влакнести четка за заби ултра-фино четки за заби за чувствителност на забите Деца бремена жена Постпарт?
  • Неодамнешно

Алатки за чистење на домаќинства за лекување 6 парчиња меки влакнести четка за заби ултра-фино четки за заби за чувствителност на забите

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еластичните и компактните влакна на четката за заби се добро дизајнирани од забите Нема преостаната во пукнатините на забите, ефикасно ги отстранува оралните остатоци. Производот е издржлив за употреба. Производот може ефикасно да заби, и да ја направи устата свежа и здрава. Влажните четки за четки, пријателски расположени за забите. Лесен и преносен, лесен за носење. Производот е исто така погоден за луѓе со слаби заби и други проблеми поврзани со забите, може да ги задржи устата и тонот свежа. Еластичните и компактните влакна на четката за заби се добро дизајнирани од забите. Нема преостаната во пукнатините на забите, ефикасно ги отстранува оралните остатоци. Производот е издржлив за употреба. Производот може ефикасно да заби, и да ја направи устата свежа и здрава. Влажните четки за четки, пријателски расположени за забите. Лесен и преносен, лесен за носење. Производот е исто така погоден за луѓе со слаби заби и други проблеми поврзани со забите, може да ги задржи устата и тонот свежа.