Вистинитост Забен Конец Четка Зема 4 пакет w / Патување Случај, Забен Конец Лизга Лесно Помеѓу Забите, Конец Помага Да Се Спречи Расипување на Забите &засилувач; Забо?
  • Неодамнешно

Вистинитост Забен Конец Четка Зема 4 пакет w / Патување Случај, Забен Конец Лизга Лесно Помеѓу Забите, Конец Помага Да Се Спречи

DEN 239.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2 ФУНКЦИИ ВО 1 ПРОИЗВОД-забот зема конци имаат цврста рамка за да го држат конецот затегнат Го направивме екстра издржлив за да се осигураме дека секој заб ќе биде постигнат и исчистен. Заоблената четка е цврста и еластична. Четката нежно ќе ги одржува вашите непца чисти и нема да ги оштети. Designedономски ОБЛИКУВАНИ - дизајниравме закривена рачка за нашите стапчиња за конец. Кривите ви овозможуваат удобно да го држите конецот и да влезете во тешко достапните области. Можете да стигнете до најоддалечените заби без никакви проблеми. ОДОБРЕН СТОМАТОЛОГ И СТОМАТОЛОШКИ ХИГИЕНИЧАР-Она што треба да го барате во изборот на конец за заби е соодветна сертификација и соодветна професионална припадност на креаторите : Вистинитоста е основана од специјалисти за стоматолошка хигиена со 20-годишно искуство. ИЗРАБОТЕНИ ОД ПОЛИМЕР ЗА ХРАНА - ние го градиме нашиот забен конец од полимер за храна, така што е 100% безбеден за употреба во вашата бања и на други места.