Ранец За Одмор Училишна Торба Лаптоп Патни Ранци Голема Пелена Докторска Торба Училиште Водоотпорна Мултифункционална Мала Патна Пелена Менување Торби За Тинејџ?
  • Неодамнешно

Ранец За Одмор Училишна Торба Лаптоп Патни Ранци Голема Пелена Докторска Торба Училиште Водоотпорна Мултифункционална Мала Патна Пелена

DEN 582.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : дизајнот На Ранецот на лесниот, може да го ослободи притисокот на рамото и да го намали товарот на патувањето Овој ранец е погоден за училиште, работа, шопинг, службени патувања, екскурзии. Постојат неколку Начини На Носење, Како Што Се Рамо, Рачка. ВОДООТПОРЕН МАТЕРИЈАЛ : овој ранец е designономски дизајн и изработен од водоотпорна и издржлива полиестерска ткаенина. Ткаенината е мека, удобна, дише, антикреаза и не е лесна за гребење. Повеќекратна употреба : овој ранец е совршен за мажи, жени, тинејџери, момчиња и девојчиња, основно училиште, средно училиште, средно училиште и универзитет. Можете да го користите како колеџ училиште книжарница, патување ранец, лаптоп ранец чанта. Оставете ја компанијата за ранци секој ден!. СТИЛСКИ : ние снабдуваме мулти-боја опционално. Ранецот е стилски и со висока вредност, за да ги задоволи вашите преференции. Може да се користи и како дневен ранец, не грижете се за совпаѓање кога ќе излезете. ХУМАНИЗИРАНА УСЛУГА : 100% задоволството е загарантирано со нашата политика За Враќање На Парите. Ве молиме купете го ова со доверба. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : дизајнот На Ранецот на лесниот, може да го ослободи притисокот на рамото и да го намали товарот на патувањето. Овој ранец е погоден за училиште, работа, шопинг, службени патувања, екскурзии. Постојат неколку Начини На Носење, Како Што Се Рамо, Рачка. ВОДООТПОРЕН МАТЕРИЈАЛ : овој ранец е designономски дизајн и изработен од водоотпорна и издржлива полиестерска ткаенина. Ткаенината е мека, удобна, дише, антикреаза и не е лесна за гребење. Повеќекратна употреба : овој ранец е совршен за мажи, жени, тинејџери, момчиња и девојчиња, основно училиште, средно училиште, средно училиште и универзитет.