Исцелена Машка Долна Облека Машки Гаќички Машки Гаќички 1 ПАРЧИЊА Панталони За Пелени За Возрасни Еднократно Перење Пелена За Инконтиненција Прилагодлива Пелена ?
  • Неодамнешно

Исцелена Машка Долна Облека Машки Гаќички Машки Гаќички 1 ПАРЧИЊА Панталони За Пелени За Возрасни Еднократно Перење Пелена За Инконтиненција

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТПУ ● ЗАШТИТА ОД ИСТЕКУВАЊЕ-Изработена од ТПУ. Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно непријатности и срам предизвикаа инконтиненција. ● УДОБНО-ткаенината е мека и дише, удобна за носење и нема да предизвика егзема за долготрајна употреба. ● ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН - нема потреба од други додатоци, користете го директно. Лесно за ставање и полетување, големината може да се прилагоди, наменета за пациенти со проблеми со мобилноста. Може да СЕ ПЕРЕ и може да биде еднократно за употреба, супер - абсорбента и лесна за носење., може да се користи постојано по миење, економичен и издржлив. За ПОДОБРА НЕГА - професионален дизајн за спречување на истекување на странични страни, кој е совршен за семејство, болница и старечки дом. Погоден за постари пациенти, блага инконтиненција на мокрење, мобилност незгодни луѓе надвор, седи да се користи. ● ЗАШТИТА ОД ИСТЕКУВАЊЕ-Изработена од ТПУ. Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно непријатности и срам предизвикаа инконтиненција. ● УДОБНО-ткаенината е мека и дише, удобна за носење и нема да предизвика егзема за долготрајна употреба. ● ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН - нема потреба од други додатоци, користете го директно. Лесно за ставање и полетување, големината може да се прилагоди, наменета за пациенти со проблеми со мобилноста.