АВЕЕНО Марамчиња За Дневна Нега На Бебиња-Исчистете Нежно И Ефикасно-Марамчиња За Бебиња - Основни Работи За Бебиња-72 Марамчиња, Капак На Секое Пакување, Пакување о?
  • Неодамнешно

АВЕЕНО Марамчиња За Дневна Нега На Бебиња-Исчистете Нежно И Ефикасно-Марамчиња За Бебиња - Основни Работи За Бебиња-72 Марамчиња,

DEN 319.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Формулирани со Екстракти Од Овес и Алое-Авеено Бебешки Марамчиња За Бебиња, збогатени со екстракти од овес и алое, нежно ја чистат нежната бебешка кожа и се формулирани за да помогнат во спречување на црвенило Остава Сува Бебешка Кожа Хидрирана и Заштитена - Марамчињата За Дневна Нега НА Бебиња АВЕЕНО нежно ја негуваат и смируваат кожата на бебињата, оставајќи ја сувата и нежна кожа хидрирана и заштитена. Тие се погодни за кожата на новороденчето. Нежно и Ефикасно чистење-марамчињата за бебиња АВЕЕНО нежно ја чистат и навлажнуваат кожата на бебињата без да остават зад себе несакани остатоци. Мирис Слободен - Авеено Бебе Дневна Нега Бебе Марамчиња се без мирис и без парабени, бои, сапун и алкохол. Погоден за Чувствителна Кожа-Марамчињата За Дневна Нега на Бебиња АВЕЕНО се доволно нежни за секојдневна употреба, дури и на чувствителна кожа. Тестиран педијатар. Опис НА производот Авеено Марамчиња За Дневна Нега ЗА Бебиња-Пакување од 12 (Вкупно 864 Марамчиња) - Основни Работи ЗА Бебиња Авеено Марамчиња За Дневна Нега за Бебиња чистете нежно, но ефикасно. Нивната формула содржи екстракти од овес и алое. Овесот е добро познат по своите придобивки за нега на кожата : навлажнувачки, смирувачки и заштитувајќи ја чувствителната кожа.