Тодмами Слон Пелена Преклопен Кревет За Дишење Пелена За Миленичиња Бебе За Перење Момче Штер Заштитник За Патување Подлоги За Писоар Влошки За Перничиња Перница ?
  • Неодамнешно

Тодмами Слон Пелена Преклопен Кревет За Дишење Пелена За Миленичиња Бебе За Перење Момче Штер Заштитник За Патување Подлоги За Писоар

DEN 221.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МЕНСТРУАЛЕН КРЕВЕТ мат може да се измие или исуши директно, нелизгачки долен слој, избегнувајте лизгање на креветот ПАМУЧНА ПОДЛОГА за ПИСОАР не е погоден за бебиња, но исто така е совршен асистент за девојчиња, постари лица, па дури и домашни миленици. БЕБЕШКА ПОДЛОГА за ПЕЛЕНИ со помош на оваа подлога за менување, спијте слатко и заштедете-грижете се ноќе. ЗАШТИТНИК за ДУШЕЦИ за мали деца Изработени Од памучна обвивка, слој за апсорпција на вода и оддел ЗА ТПУ, го прават и дише. ВЛОШКИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА не треба да се грижите дали вашето бебе ќе моча или кака на чаршафите. Список на пакети 1 х Карактеристики На подлогата - оваа подлога за менување ќе му помогне на вашиот кревет да не се извалка и може да спие на чиста подлога за менување бебиња. - Боја : Сини, бели апсорпциони подлоги-Големина : 70,00Х50, 00Х1, 00см/27, 51Х19, 65Х0 душек за мочање за новороденчиња. - и може да се пере, корисен партнер за заштеда на време за вашиот дом, удобен за користење Мат За Менување За Повеќекратна употреба. - Материјал : памучни влошки за миленичиња за повеќекратна употреба-Можете да го ставите на кревет, лулка, креветче, количка, тросед, душек, родителска соба, станица за менување пелени, чаршаф за цртан филм за дневен престој.