Диспензерот За марамчиња За бебиња Пренослив Полнење: 2 парчиња Држач За Марамчиња За Марамчиња За Бебиња Марамчиња За Повеќекратна Употреба Кутија За Влажни Мара?
  • Неодамнешно

Диспензерот За марамчиња За бебиња Пренослив Полнење: 2 парчиња Држач За Марамчиња За Марамчиња За Бебиња Марамчиња За Повеќекратна Употреба Кутија

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поништи Заштеда на држач за влажно бришење за лесен пристап во секое време, работи добро при менување пелена. Диспензерот за марамчиња за бебиња што може повторно да се наполни за да наполните повеќе марамчиња кога ќе истечете. Може бебе влажни марамчиња, ткиво или хартиена крпа внатре од прашина со дизајн на капакот. Диспензерот за марамчиња за бебиња може совршено да одговара со дневната соба или бањата, едноставна во структурата. Кутијата за контејнери за бебиња е пренослива и лесна, погодна за носење. Опис Ова е фино обработени влажни марамчиња диспензерот ткиво кутија. дизајниран внимателно со капак, удобен за употреба, и можете да го исклучите држачот за бебешко бришење кога не се користи. Со голем обем на примена, исто така можете да ја користите кутијата за марамчиња за бебиња за ставање маски, влажно ткиво и ткиво. Карактеристики-Боја : Случајна Боја-Материјал : Пластика-Големина : 22.