Аудезе Мобиус Премиум 3д Слушалки За Игри со Опкружувачки Звук, Следење На Главата и Bluetooth. Слушалки за игри преку Уво За Компјутери, Playstation 4 и Други.
  • Неодамнешно

Аудезе Мобиус Премиум 3д Слушалки За Игри со Опкружувачки Звук, Следење На Главата и Bluetooth. Слушалки за игри преку Уво За Компјутери, Playstation

DEN 846.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Првите премиум врвни, целосно извонредни 3д слушалки за игри дизајнирани за врвни компјутерски игри Со следење на главата со бранови nx технологија, Mobius работи и Со Play Station 4 и Xbox. Целата обработка е во слушалките, така што латентноста е занемарлива. Целосно интегрирана функционалност на опкружувачки звук-Мобиус го произведува истото филмско искуство инспиративно за стравопочит што би го нашле во театар. Мобиус изгледа исто како звучна картичка 5.1 на вашиот компјутер. 3 начини за поврзување-Префрлете СЕ ОД USB на БЕЗЖИЧЕН, со Bluetooth, AAC И LDAC. И со новата технологија LDAC, добивате три пати поголем опсег на податоци од другите bluetooth слушалки за супериорно аудио. Конечно, високо-рез аудио преку Bluetooth!. Кристално чисти гласовни повици-Мобиус доаѓа со флексибилен/отстранлив микрофон за бум со вградено слабеење на бучавата, функционалност за исклучување / исклучување на звукот и независни контроли на јачината на звукот за да обезбеди исклучителен квалитет на гласот.