Вентилатор ЗА ладење ЗА PS4 PRO, USB Надворешен Ладилник 5 Вентилатор Турбо Контрола На Температурата, Вентилатори За Ладење За Контрола На Температурата PS4 Pro Конзола З?
  • Неодамнешно

Вентилатор ЗА ладење ЗА PS4 PRO, USB Надворешен Ладилник 5 Вентилатор Турбо Контрола На Температурата, Вентилатори За Ладење За Контрола На

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕФИКАСНО ЛАДЕЊЕ : ЗА ВЕНТИЛАТОРОТ PS4 Pro ефикасно се лади ЗА ХАРДВЕРОТ PS4 Pro и го одржува без прашина со помош на 5 вентилатори за ладење со турбо полнење Останете ладни во жешките летни денови и долгите сесии за игри. ДВА РЕЖИМИ НА ЛАДЕЊЕ : вентилаторите за ладење за контрола На Температурата имаат два методи за ладење, нормална брзина и заштеда на енергија. Турбо Поттик за тешки и хардкор гејмери за брзо ладење ЗА PS4 pro. ДВА НАЧИНИ НА РАБОТА : USB надворешниот ладилник има два режима на работа, префрлете се на "ВКЛУЧЕНО" и вентилаторот ќе работи континуирано. Префрлете се на "Автоматски Режим" и вградениот сензор за температура ќе ја започне својата интелигентна работа. АВТОМАТСКО РАБОТЕЊЕ : USB надворешниот ладилник може да се користи и во вертикални и во хоризонтални насоки. Кога Вашиот PS4 Pro ќе се загрее, вентилаторот за ладење ќе работи автоматски и ќе се исклучи кога ќе се олади. ПРИКЛУЧОК И ИГРА : USB надворешен ладилник ЗА PS4 Pro е приклучок и игра, А USB портата на конзолата работи НА DC5 V без дополнителна моќност. Работи со повеќето за ps вертикални држачи за полнач. ЕФИКАСНО ЛАДЕЊЕ : ЗА ВЕНТИЛАТОРОТ PS4 Pro ефикасно се лади ЗА ХАРДВЕРОТ PS4 Pro и го одржува без прашина со помош на 5 вентилатори за ладење со турбо полнење. Останете ладни во жешките летни денови и долгите сесии за игри. ДВА РЕЖИМИ НА ЛАДЕЊЕ : вентилаторите за ладење за контрола На Температурата имаат два методи за ладење, нормална брзина и заштеда на енергија. Турбо Поттик за тешки и хардкор гејмери за брзо ладење ЗА PS4 pro. ДВА НАЧИНИ НА РАБОТА : USB надворешниот ладилник има два режима на работа, префрлете се на "ВКЛУЧЕНО" и вентилаторот ќе работи континуирано.

Item Type:
Cooling Fan For PS4 PRO
Model:
For TP4 831
Material:
ABS
Size:
Approx. 295x53x52mm / 11.6x2.1x2.0in
Operating Voltage:
DC 5V
Fan Speed.:
Large Fan:
5000, 10%RPM
Small Fan:
6000, 10%RPM
Applicable Models:
For PS4 Pro Console
Package List:
1 x Cooling Fan for PS4 PRO1 x Power Cord:
1 x Instruction Manual:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.: