ПЛПЛААОО 1 ПЦ РАБОТНА ПЕТНИЦА НА РАБОТНИЦИ, Перница за покачување на нозете, памучна обвивка за рачно глужд од пена, стабилизатор на перници за кревање на нозете, пе?
  • Неодамнешно

ПЛПЛААОО 1 ПЦ РАБОТНА ПЕТНИЦА НА РАБОТНИЦИ, Перница за покачување на нозете, памучна обвивка за рачно глужд од пена, стабилизатор на

DEN 147.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ 【Премиум материјал】 Перница на рачен глужд е изработен од памучен материјал, удобен и дише Внатрешниот материјал е изработен од висок еластичен сунѓер, незгоден за деформирање. ✔ 【Лесен и преносен】 : Куката и јамката на перницата за заштитник на глуждот за спиење може лесно да се прилагодат. Погоден за употреба додека се потпирате во кревет или седите во стол. ✔ 【360 ° Ротаторски дизајнирани】 : Перниките за стапалото ги одржуваат стапалото и глуждот на место, обезбедуваат удобна поддршка и помагаат за подобрување на циркулацијата на крвта. Одвојлив дизајн, лесен и удобен за чистење. ✔ 【Ослободете го притисокот】 : Подигнете го стапалото, глуждот, потпетицата и зглобот за да промовирате побрзо заздравување во вашата повреда или закрепнување на операцијата. Перниците за поддршка на нозете исто така можат да помогнат да се спречат осип, чирови на притисок и рани. ✔ 【Сопствени за】 Перница за кревање на нозете на рацете, спречете ја поддршката на креветот и декомпресија.