Еднократно-Целосни Кеси За Душеци За Движење-Капак За Душек за Движење Со Екстра Силен Патент-Двојна Употреба, Навлаки За Душеци За Движење И Складирање И Материја?
  • Неодамнешно

Еднократно-Целосни Кеси За Душеци За Движење-Капак За Душек за Движење Со Екстра Силен Патент-Двојна Употреба, Навлаки За Душеци За

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДВИЖЕТЕ СЕ СО МИР на УМОТ-Движењето често е извор на стрес и грешка : влечеме душек по скалите, го валкаме, го валкаме Заборавете на сите овие проблеми со нашата подвижна покривка на душекот. Ве молиме погледнете ја големината на душекот, димензиите на капакот може да варираат за неколку сантиметри за подобро да се прилагодат на душекот. НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИОТ ЦЕЛОСЕН ДУШЕК и ОКОЛИНАТА - Сите наши кеси за душеци за складирање се направени од 100% полиетилен за да се осигура дека секој капак на душекот за движење нуди ефикасна заштита и дека торбата за движење на душекот може повторно да се користи. ГОЛЕМ ПРАКТИЧЕН ПАТЕНТ - со неговиот двоен патент и затворање Во Форма На Буквата У, нашиот капак за заштита на душекот е супер практичен и лесен за употреба! Основниот капак на креветот е дизајниран да ви го олесни животот. СОВРШЕНА ТОРБА ЗА ДУШЕЦИ за ДВИЖЕЊЕ - овој капак за душек за движење е дизајниран така што може да остане во подрум или поткровје долго време : материјалот е многу издржлив, а откако ќе се патентира, тој е водоотпорен, дише, изолира и ќе го заштити вашиот целосен душек од прашина и влажна.