8 Нога Височина Перница Нога Одмор Перница Кревет Клин Пост Хирургија Покачена Перница 1.5 Меморија пена &засилувач; Кревет Влошки Перат Големи Водоотпорен Кревет В?
  • Неодамнешно

8 Нога Височина Перница Нога Одмор Перница Кревет Клин Пост Хирургија Покачена Перница 1.5 Меморија пена &засилувач; Кревет Влошки Перат Големи

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Q ПЕРНИЦИ ЗА НОЗЕ ЗА ТЕРАПЕВТСКИ за СПИЕЊЕ quasiscraft перница за нозе може да помогне со покачен агол на перница за ублажување на оток, болки во грбот, колкот и коленото, Повреда на стапалото и глуждот, подобрување на циркулацијата на крвта, намалување на едемот Совршен подарок за закрепнување по операцијата и бременост!. ●МЕМОРИСКА ПЕНА со ВИСОКА ГУСТИНА ● клинот на ногата на Перницата има слој од мемориска пена од 1,5 инчи на врвот на цврста основна пена која е цврста, но не е цврста, удобна без компресија. Мерење 24 "х 21 " х 8". Designedономски дизајниран да обезбеди максимална удобност и позиционирање, можете да се опуштите и да спиете добро на софата, креветот или на кое било друго место. ●КАПАК ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ за ДИШЕЊЕ и висинска перница за глуждот со мек капак што дише, изработен од бамбусови влакна и памук. Малите дупки на површината на капакот на перницата обезбедуваат одлична циркулација на воздухот и пропустливост, така што нема да направи да се чувствувате жешко. И капакот е отстранлив и може да се пере во машина. ①Големи Димензии И Повеќенаменски Влошки За кревети големи со големина на перење 34 "х 36" даваат многу простор за движење кога спиете. Широката примена на нашите висококвалитетни влошки за кревети за повеќекратна употреба може да се користи како влошки за кревети за инконтиненција, влошки за мочање, влошки за болнички кревети, чаршаф за постари лица, кучиња, возрасни и менструални жени/девојки, заштита на вашиот кревет, седиште за автомобил, софа, под, душек од мокрење и боење. ●Издржлива и Мека Ткаенина● Користете ватирана ткаенина што дише на врвот, овозможувајќи ви да одржувате длабок сон на овие меки абсорбентни влошки за кревети цела ноќ. Целта на внимателен избор на материјал е да се грижи за чувствителна кожа. Пепелашки за НОЗЕ за ТЕРАПЕВТСКИ за СПИЕЊЕ quasiscraft перница за нозе може да помогне со покачен агол на перница за ублажување на оток, болки во грбот, колкот и коленото, Повреда на стапалото и глуждот, подобрување на циркулацијата на крвта, намалување на едемот. Совршен подарок за закрепнување по операцијата и бременост!.