Wyfdc Голем Кревет За Перница Кревет За Грб Перница За Грб Ткаенина За Читање Перница Мека Кутија За Перење Лесна За Чистење Дише Не Деформирана )
  • Неодамнешно

Wyfdc Голем Кревет За Перница Кревет За Грб Перница За Грб Ткаенина За Читање Перница Мека Кутија За Перење Лесна За Чистење Дише Не

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фланелен Потпирач за грб клин перница додатоци за домаќинство на кревет клин : висококвалитетен фланелен материјал, висока густина на сунѓер, без деформација, брзо враќање. Карактеристики на производот : 128° висечка перница, сува и дише, мека и удобна, отпорна на абење, не избледува, лесна за инсталирање, лесна за чистење, погодна за разни типови кревети. Функција : Заштитете го половината, грбот и главата, обезбедете удобно опкружување за одмор, користете го дома или како подарок за пријателите, тоа е одлична декорација и многу практична. Отстранлив капак - машина за перење, многу Лесна за чистење. Димензии : должина х висина, 100х60см, 120х60см, 150х60см, 180х60см, секогаш има кревет што ви одговара. Потпирач за грб клин перница додатоци за домаќинство на кревет клин : висококвалитетен фланелен материјал, висока густина на сунѓер, без деформација, брзо враќање. Карактеристики на производот : 128° висечка перница, сува и дише, мека и удобна, отпорна на абење, не избледува, лесна за инсталирање, лесна за чистење, погодна за разни типови кревети. Функција : Заштитете го половината, грбот и главата, обезбедете удобно опкружување за одмор, користете го дома или како подарок за пријателите, тоа е одлична декорација и многу практична. Отстранлив капак - машина за перење, многу Лесна за чистење. Димензии : должина х висина, 100х60см, 120х60см, 150х60см, 180х60см, секогаш има кревет што ви одговара. Прирачник за работа : принцип на дизајнирање : композитна ergономија, научна крива, ви дава удобно искуство} Детали : Извонредна изработка, внимателни рабови, не е лесно да се офлајн, лесен за инсталирање, може да се користи директно, погодно и брзо ● Опсег : спална соба, кревет, тросед, ѕид, студио, дневна соба, читална, стил : модерен, едноставен, стилски, див, инструкции за Перење : измијте на собна температура, закачете и исушете, температурата на пеглање не може да надмине 150 степени, не може да се изветвам, не може да се хемиско чистење, перница Не може Да Се Мијат € Совети : 1, чувајте и изберете суво место за да избегнете влага и мувла2, при мерење со рака, ќе има грешка од 1-2 см, што зависи од вистинската големина.