Пакување од 2 Правоаголни Полиестерски Памучни Навлаки за Перници 12х20 инчен Лумбален Капак За Перници Декор На Фарма За Домашна Пеперутка Пролет Лето Цветни Перни?
  • Неодамнешно

Пакување од 2 Правоаголни Полиестерски Памучни Навлаки за Перници 12х20 инчен Лумбален Капак За Перници Декор На Фарма За Домашна Пеперутка

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сосема Нов 2 КОМПЈУТЕР Правоаголник Пеперутка Цветни Печати Перница Капак/Перница Школка 12 "Х 20" (30см Х 50см), Без Вметнување/Полнење Ова е модерен полиестерски памучен капак за перница за фрлање, од двете страни истиот дизајн е лесен за мешање и совпаѓање со други украсни перници. Убава Пеперутка Цветни Печати, Носи Прекрасен Изглед На Вашиот Дом Декоративни, Дневна Соба, Постелнина, Кујна, Стол, Автомобил, Фрли, Двор, Спална Соба, Канцеларија, На Отворено Итн.Едноставно И Еколошки Начин За Додавање или Промена На Домашниот Декор За Сезони. Овој правоаголен капак за перница Со Цветен принт од Пеперутка има невидлив патент од едната страна, кога патентот се затвора беспрекорно и не се забележува, Убав Подарок За Одмор за Вашето Семејство И Пријатели. Машинско Перење Ладно Одделно, Нежно Циклус Само, Без Белило, Падне Сува Ниска, Не Железо, Ниска Температура Доколку Е Потребно. Сосема Нов 2 КОМПЈУТЕР Правоаголник Пеперутка Цветни Печати Перница Капак/Перница Школка 12 "Х 20" (30см Х 50см), Без Вметнување/Полнење. Ова е модерен полиестерски памучен капак за перница за фрлање, од двете страни истиот дизајн е лесен за мешање и совпаѓање со други украсни перници. Убава Пеперутка Цветни Печати, Носи Прекрасен Изглед На Вашиот Дом Декоративни, Дневна Соба, Постелнина, Кујна, Стол, Автомобил, Фрли, Двор, Спална Соба, Канцеларија, На Отворено Итн.Едноставно И Еколошки Начин За Додавање или Промена На Домашниот Декор За Сезони. Овој правоаголен капак за перница Со Цветен принт од Пеперутка има невидлив патент од едната страна, кога патентот се затвора беспрекорно и не се забележува, Убав Подарок За Одмор за Вашето Семејство И Пријатели. Машинско Перење Ладно Одделно, Нежно Циклус Само, Без Белило, Падне Сува Ниска, Не Железо, Ниска Температура Доколку Е Потребно. Нашите кутии за перници имаат класични модели од различни, што може да создаде силна атмосфера за вас, погодна за внатрешна и надворешна употреба, идеална за софа, стол, кауч, автомобил, кревет, канцеларија итн., внимателен подарок за вашето семејство и пријатели внимателен подарок за вашето семејство и пријатели. Материјал : пеперутка Цветни декоративни перници покрива се направени од висококвалитетен памук-полиестер мешавина, која е удобна и мека на допир.