Hfdgdfk Автомобил Половината Назад Перница Меморија Пена Автомобил Седиште Лумбална Перница Перници Мека Поддршка Назад За Канцеларија Стол Со Прилагодливи Ремени
  • Неодамнешно

Hfdgdfk Автомобил Половината Назад Перница Меморија Пена Автомобил Седиште Лумбална Перница Перници Мека Поддршка Назад За Канцеларија

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Потпирачот за глава на овој автомобил усвојува designономски дизајн НА 3Д кривина за да обезбеди стабилна поддршка за вратот, главата и рамената, да ги релаксира мускулите и да одржува удобно држење на возењето Површината е изработена од одвојлива природна перфорирана кожа, која дише, мека и удобна. За чистење, само нежно избришете со влажна крпа. Јадрото на перницата е изработено од мемориска пена со висока густина, која е мека и удобна, полека се враќа и ја одржува својата оригинална форма. Оваа перница за автомобилско седиште има функција на еластична лента што се повлекува и фиксирано седиште. За време на употребата, висината на перницата на вратот на седиштето во автомобилот може да се прилагоди според вашата висина и најудобното држење на седење за да се постигне најдобар ефект на употреба и најдобро чувство. Потпирачот за глава на овој автомобил усвојува designономски дизајн НА 3Д кривина за да обезбеди стабилна поддршка за вратот, главата и рамената, да ги релаксира мускулите и да одржува удобно држење на возењето. Површината е изработена од одвојлива природна перфорирана кожа, која дише, мека и удобна. За чистење, само нежно избришете со влажна крпа. Јадрото на перницата е изработено од мемориска пена со висока густина, која е мека и удобна, полека се враќа и ја одржува својата оригинална форма. Оваа перница за автомобилско седиште има функција на еластична лента што се повлекува и фиксирано седиште. За време на употребата, висината на перницата на вратот на седиштето во автомобилот може да се прилагоди според вашата висина и најудобното држење на седење за да се постигне најдобар ефект на употреба и најдобро чувство. Потпирачот за глава на овој автомобил усвојува designономски дизајн НА 3Д кривина за да обезбеди стабилна поддршка за вратот, главата и рамената, да ги релаксира мускулите и да одржува удобно држење на возењето. Површината е изработена од одвојлива природна перфорирана кожа, која дише, мека и удобна.

Material:
3D mesh pillowcase+ foam pillow
Model Name:
car pillow
car pillow:
Back Pillow
auto pillow:
memory foam pillow
seat cushion:
Car Seat Lumbar
Package Include:
1* Car pillow:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :