Хамур Пакет од 2 Украсни Навлаки За Перници За Фрлање Поставени 20х20 инчи, Меки Издржливи Акценти За Украсување На Домот Перници За Софа Кауч, Дневна Соба, Спална Соб?
  • Неодамнешно

Хамур Пакет од 2 Украсни Навлаки За Перници За Фрлање Поставени 20х20 инчи, Меки Издржливи Акценти За Украсување На Домот Перници За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Луксузни Навлаки За Перници : Надградете го декорот на вашиот дом со ова пакување од 2 украсни навлаки за перници за фрлање кои нудат топло и меко трогателно искуство со неговата внимателно дизајнирана текстура, кадифен и мек дизајн на везови со различна боја на навлака за перници го прави да изгледа дебело и слатко. Големина и Димензии : тие се разноврсни, одговараат на различни стандардни и украсни големини на перници. Додадете ги овие корици во вашиот дом денес и подигнете го стилот и удобноста на секоја соба. Секоја беж навлака за перница мери 20х20 инчи / 50х50см. Материјали и Дизајн : Стилски И издржливи невидливи капаци за патенти може да се користат од двете страни и совршен додаток на секоја дневна соба, спална соба или дувло. Направено со висококвалитетни, меки материјали, 30% Памук 70% Микро Полиестер. тие обезбедуваат удобно и луксузно чувство, а исто така се долготрајни. Водич за перење : овие капаци за перници за фрлање се лесни за нега и одржување. Едноставна машина за перење на 40 °C нежни циклуси со слични бои. Избегнувајте омекнувачи и белило.