ЏЕТ ДОМА Загреан Ќебе Крал 100 x90 - ETL&засилувач; Fcc Сертифициран Фланелен Електрични Ќебе Фрли Машина Перат Греење Ќебе со 4 Нивоа На Греење 10 Часа Автоматско Исклучув?
  • Неодамнешно

ЏЕТ ДОМА Загреан Ќебе Крал 100 x90 - ETL&засилувач; Fcc Сертифициран Фланелен Електрични Ќебе Фрли Машина Перат Греење Ќебе со 4 Нивоа На Греење

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сертификација И Безбедносни Мерки Нашите загреани ќебиња се сертифицирани ЗА ЕТЛ и ФКЦ.Ова ќебе со загреана големина на кралот со 10-часовна заштита од автоматско исклучување и прегревање може да работи стабилно за да ве стопли во студеното време.Нашите загреани ќебиња можат автоматски да се исклучат по 10 часа континуирана употреба.Ова кралско загреано ќебе може да престане да работи кога е премногу жешко и ќе продолжи да работи кога температурата ќе се олади. ●Брзо Греење И 4 Нивоа На Греење ● нашето електрично ќебе може брзо да работи за да обезбеди топлина.Ова кралско електрично ќебе има 4 нивоа на греење од 84в до 112в,можете да го изберете вистинското ниво според вашите потреби. ●Дизајн на двојни Страни€нашиот крал големина 100" x90 " грејните ќебиња се направени од мек фланелен,а двете страни се во различни бои.Двете страни на ова кралско ќебе за греење можат ефикасно да работат за да ја зачуваат топлината за вас во зима. ®Машина За Перење, Нашето загреано ќебе за фрлање може да се пере во машина.Не треба да трошите премногу време, пари и напор за одржување на ова фрлање ќебе со загреан крал.Не заборавајте да го отстраните адаптерот пред перење. ● Долг Кабел од 19 СТАПКИ} долгиот кабел од 19 СТАПКИ(кабел за напојување ОД 6 СТАПКИ+контролен кабел од 13 СТАПКИ) ви овозможува погодно да го користите нашето загреано ќебе во вашата соба.