Вметнување на конец за завртки, поправка на конец Вметнете M6X0.65X1D Висока јачина за алуминиумска легура за легура на цинк за алатка за поправка на навој за бакар за п?
  • Неодамнешно

Вметнување на конец за завртки, поправка на конец Вметнете M6X0.65X1D Висока јачина за алуминиумска легура за легура на цинк за алатка за

DEN 75.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погодно и брзо за конвертирање на метрички и инчи навојни дупки со овие навојни инсерти Вкупно 50 инсерти за поправка со навој, практични и економични, што можат целосно да ги задоволат вашите потреби. Широк спектар на апликации, погодни за инженерски материјали со мала светлина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, бакар, пластика, итн. Може да ги поправи навојните дупки економски и ефикасно, со ниска цена и висока ефикасност, што е доверливо за употреба. Се користи во дупки за завртки на работни парчиња, како што се алуминиумски легури, кои формираат висока светлина, отпорни на абење и стандардни женски нишки со висока распространетост. Погодно и брзо за конвертирање на метрички и инчи навојни дупки со овие навојни инсерти. Вкупно 50 инсерти за поправка со навој, практични и економични, што можат целосно да ги задоволат вашите потреби. Широк спектар на апликации, погодни за инженерски материјали со мала светлина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, бакар, пластика, итн. Може да ги поправи навојните дупки економски и ефикасно, со ниска цена и висока ефикасност, што е доверливо за употреба. Се користи во дупки за завртки на работни парчиња, како што се алуминиумски легури, кои формираат висока светлина, отпорни на абење и стандардни женски нишки со висока распространетост. Се користи во дупки за завртки на работни делови, како што се алуминиумски легури, кои формираат висока светлина, отпорни на абење и стандардни женски нишки со висока распространетост. Може да ги поправи дупките со навој економски и ефикасно, со ниска цена и висока ефикасност, што е доверливо за употреба. Погодно и брзо за конвертирање на метрички и инчи навојни дупки со овие навојни вметнувања. Широк спектар на апликации, погодни за инженерски материјали со мала светлина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, бакар, пластика, итн .

Item Type:
Thread Repair Insert
Material:
SUS304
Model:
M6 x 0.65 x 1D
Thread Specification:
M6 x 0.65mm
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 7.5-7.9mm/0.3-0.31in
Length After Installation:
Approx. 6mm/0.24in
Turns Before Installation:
Approx. 4.3
Diameter of Mounting Drilling Drill Bit:
Approx. 6.3mm/0.25in
Application:
It is a new type of internally threaded fastener, which is made of high-strength, high-precision diamonds-shaped crossed-section steel wire; it is suitable for low-strength engineering materials such as aluminum alloy, zinc alloy, copper, plastic, and phenolic plastic, etc. which can significantly improve thread strength and wear resistance.
Model Specification Description:
For example:
M3x0.5x1.5D means that after the screw is mounted, the internal thread is M3, the pitch is 0.5, and the length is 1.5D (length refers to 1.5 times the diameter, that is, 1.5x3=4.5mm). The length here refers to is the length after installation.
Package List:
50 x Thread Repair Inserts :