1500 компјутери рамен глава Хекс -приклучок за капакот на капакот на капакот на капакот на главата, завртките и комплетот за асортиман на ореви и мијалници, M2 M3 M4 M4 M5 л?
  • Неодамнешно

1500 компјутери рамен глава Хекс -приклучок за капакот на капакот на капакот на капакот на главата, завртките и комплетот за асортиман на ореви

DEN 1156.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исклучителен материјал : Нашите завртки за завртки за глава на хексадецимален приклучок и ореви и мијалници се изработени од врвен легура челик материјал, голема јачина, отпорна на 'рѓа, добра отпорност на корозија во многу околини, цврста и издржлива за долгорочна употреба Лесен за употреба : Главата на шалтерот е дизајнирана да носи дури и сила, без неутрализирање, не е лесен за лизгање, униформа на теренот, чисти нишки, без преостанати закопчиња и добар зафат на фиксни навои. Оревите и мијалниците можат да го зголемат областа на контакт и да го намалат стресот за да ги заштитат завртките и деловите. Лесно за чување : Сите завртки за завртки и навртки на главата на главата на главата и мијалниците за FALT се спакувани во пластична цврста кутија за складирање со различни должини, широк спектар, добро организирана, лесна за отворање и пребарување, погодно за носење. Широк спектар на апликации : Погоден за електронски производи, Домаќинска индустрија, тапа, осветлување, поправка, механичка опрема, мебел и многу други полиња, како што се земјоделски машини, инженерска машинерија, производство, електрични производи, градинарство, правење модели, итн. : 1500 pcs in total : 40 pcs m2x8mm, 40 pcs m2x12mm, 35 pcs m2x16mm, 35 pcs m2x20mm, 40 pcs m3x8mm, 40 pcs m3x12mm, 35 pcs m3x16mm, 35 pcs m3x20mm, 30 pcs m4x8mm, 30 pcs m4x12mm, 25 pcs m4x16mm, 25 pcs m4x20mm, 15 pcs m5x8mm, 15 pcs m5x12mm, 15 pcs m5x16mm, 15 pcs m5x20mm, 160 pcs m2 nuts, 160 pcs m3 nuts, 120 pcs m4 nuts, 70 pcs m5 nuts, 70 pcs m5 washers, 120 pcs m4 washers, 160 компјутери М3 мијалници, 160 парчиња М2 мијалници. Исклучителен материјал : Нашите завртки за завртки за глава на хексадецимален приклучок и ореви и мијалници се изработени од врвен легура челик материјал, голема јачина, отпорна на 'рѓа, добра отпорност на корозија во многу околини, цврста и издржлива за долгорочна употреба. Лесен за употреба : Главата на шалтерот е дизајнирана да носи дури и сила, без неутрализирање, не е лесен за лизгање, униформа на теренот, чисти нишки, без преостанати закопчиња и добар зафат на фиксни навои. Оревите и мијалниците можат да го зголемат областа на контакт и да го намалат стресот за да ги заштитат завртките и деловите. Лесно за чување : Сите завртки за завртки и навртки на главата на главата на главата и мијалниците за FALT се спакувани во пластична цврста кутија за складирање со различни должини, широк спектар, добро организирана, лесна за отворање и пребарување, погодно за носење. Широк спектар на апликации : Погоден за електронски производи, Домаќинска индустрија, тапа, осветлување, поправка, механичка опрема, мебел и многу други полиња, како што се земјоделски машини, инженерска машинерија, производство, електрични производи, градинарство, правење модели, итн.