Компјутерски компјутерски компјутерски нокти, завртки и прицврстувачи за алуминиумски легури со палење на палецот, портокалови ореви и завртки поставени M3x7mm 10 па?
  • Неодамнешно

Компјутерски компјутерски компјутерски нокти, завртки и прицврстувачи за алуминиумски легури со палење на палецот, портокалови ореви и завртки

DEN 167.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина на низата : M3 x 7mm/0,12 "x 028" (d*l); Вкупна должина : 17мм/0,67 ". Тежина : 27g; Име на производот : завртка за палец. Материјал : алуминиум легура; Содржина на пакет : 10pcs x завртка за палец. x 7mm/0,12 "x 0,28" (d*l); вкупна должина : 17мм/0,67 ". Тежина : 27g; Име на производот : завртка за палецот. Материјал : Алуминиумска легура; Содржина на пакетот : 10 парчиња X завртка за палецот. Тема на темата : 0,5 мм; Боја : Портокалова. Тема на варијација : Боја. Достапна / Факултативна боја : , Зелен, златен тон, црвен вино, црн, сребрен тон, Фушсија, виолетова, небо сина, завртки за орангетхум што се прикачуваат на панелите со мијалник за задржување (не е вклучено), останувајќи на место дури и кога не се затегнати. Тие Имајте лесна глава за зафат што овозможува едноставна инсталација со рака, исто како и конвенционалните завртки за палецот.