Цилиндрична орев за спојување од 20 пакувања 304 не'рѓосувачки челик M6 x 1.0-12-L14mm Roughtproof Спојување на орев за комбинирање на ореви за асортиман на ореви поставени за зав?
  • Неодамнешно

Цилиндрична орев за спојување од 20 пакувања 304 не'рѓосувачки челик M6 x 1.0-12-L14mm Roughtproof Спојување на орев за комбинирање

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стандардна нишка : insенски нишки цилиндрични навртки за спојување, со стандардна нишка и големина, обезбедете стабилна и сигурна врска Главна функција : дизајнирани да поправат два дела заедно, обично навојни шипки, завртки, столпчиња и завртки за машини, едноставни и практични. Сјајна завршница : Со добра изработка, овие навртки за спојување имаат сјајна завршница без закопчиња и изрез, може да се користат со доверба. Применливи сцени : вклучително и 20 парчиња навртки за спојување, широко користени во декорација на домови, механичко одржување, одржување на цевките, итн. Не'рѓосувачки челик : Овие навртки за спојување се изработени од 304 не'рѓосувачки челик, 'рѓа и отпорна на корозија, може да се користат во затворено и на отворено. Стандардна нишка : insенски нишки цилиндрични навртки за спојување, со стандардна нишка и големина, обезбедете стабилна и сигурна врска. Главна функција : дизајнирани да поправат два дела заедно, обично навојни шипки, завртки, столпчиња и завртки за машини, едноставни и практични. Сјајна завршница : Со добра изработка, овие навртки за спојување имаат сјајна завршница без закопчиња и изрез, може да се користат со доверба.

Item Type:
Round Coupling Nuts
Material:
304 Stainless Steel
Specification:
M6 x 1.0-12-L14mm
Package List:
20 x Coupling Nuts: