ЗАШТИТНА Мрежа ЗА Безбедност НА ДЕЦА, Балкон Заштитна Мрежа За Миленичиња Огради Ограда Нетинг Коноп Јаже Товар Нето Растителна Ограда Декорација Коноп Мрежа, Инд?
  • Неодамнешно

ЗАШТИТНА Мрежа ЗА Безбедност НА ДЕЦА, Балкон Заштитна Мрежа За Миленичиња Огради Ограда Нетинг Коноп Јаже Товар Нето Растителна Ограда Декорација

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Мрежа За Превенција Од Паѓање Скали : мрежата исто така може да спречи паѓање на чевли, детски играчки и други предмети од прозорци, балкон и балстер за скали, обезбедувајќи добра безбедност за заштита на минувачите од случајна штета € Спецификација : безбедност нето дијаметар 6ММ, мрежа растојание 8СМ.Боја : Боја : ефедра боја. Заштитната мрежа може да се прилагоди според вашите потреби. исто така погоден за качување растенија, зеленчук, овошје и цвеќиња. ● Безбедносната мрежа е изработена од висококвалитетен материјал од полиестерска јута, кој е цврст, ткаење на ти-влакно, го прави јажето потрајно, има силна отпорност на удар, против сонце, отпорен на триење, не избледува. Може да се користи повторно. ● Изолациона Ограда : Користете го овој производ како ограда за лесно да ја поделите областа и да спречите другите да влезат во вашата room.It може да се користи и за изолирање на конфликтни миленичиња. ● Повеќенаменски : може да се користи за врати и прозорци, скали, балкони, кафези за миленичиња, расадници, забавни паркови, огради за уредување, декорација на ѕидови итн. ● Мрежа За Превенција Од Паѓање Скали : мрежата исто така може да спречи паѓање на чевли, детски играчки и други предмети од прозорци, балкон и балстер за скали, обезбедувајќи добра безбедност за заштита на минувачите од случајна штета. € Спецификација : безбедност нето дијаметар 6ММ, мрежа растојание 8СМ.Боја : Боја : ефедра боја. Заштитната мрежа може да се прилагоди според вашите потреби. исто така погоден за качување растенија, зеленчук, овошје и цвеќиња. ● Безбедносната мрежа е изработена од висококвалитетен материјал од полиестерска јута, кој е цврст, ткаење на ти-влакно, го прави јажето потрајно, има силна отпорност на удар, против сонце, отпорен на триење, не избледува. Може да се користи повторно. ● Изолациона Ограда : Користете го овој производ како ограда за лесно да ја поделите областа и да спречите другите да влезат во вашата room.

Safety net diameter 6MM, mesh spacing 8CM.Color:
Color