Мрежа за Комарци орзбоу за Креветче За Бебиња, Шифрирана Шатор За Детско Креветче Целосна Заштитна Мрежа За Покривање, Со Двонасочни Патенти, Издржливи, Силни-Спре?
  • Неодамнешно

Мрежа за Комарци орзбоу за Креветче За Бебиња, Шифрирана Шатор За Детско Креветче Целосна Заштитна Мрежа За Покривање, Со Двонасочни

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ?????????? ????? : Мрежата за Комарци орзбоу не само што може да ги држи сите инсекти како комарци или пчели подалеку од бебињата за да обезбеди добар квалитет и безбедност на спиењето со убава циркулација на воздухот за нив, туку и да ги спречи да се искачат од креветчето за бебиња ? ?????? ????????? ???? : Нето Капакот на Креветчето орзбоу нуди подобри својства на бариера додека одржува добра дишење и не го попречува гледањето на мониторот, што ви овозможува лесно да гледате внатре во креветчињата, обезбедувајќи удобна и сеопфатна заштита и блокирање на сите инсекти. ? ????????? & ?????????? ??????? : Мрежата за Мачки орзбоу обезбедува добра вселенска поддршка и спречува домашните миленици да влезат во креветчињата за бебиња со четири ленти за поддршка од 5,0 мм и нудат брз и лесен пристап до бебето со патент. Покрај тоа, засилените странични сврзувачки елементи спречуваат лизгање и уривање на мрежата за комарци. ? ????????? ??? : Со еластични рабови и макс. обемот од 178"(450 см), Шаторот За Комарци Орзбоу,кој одговара на повеќето креветчиња за бебиња, може да се прилагоди на големината на креветчињата за лесна инсталација со висина на рамката за поддршка од 60 см за да се зголеми просторот за удобност на бебето.