Toyvian виси цвет тенџере виси памучно јаже корпа цвет тенџере со баске растителна организатор бин декоративна ткаена корпа голема корпа за бебешки расадници за пере?
  • Неодамнешно

Toyvian виси цвет тенџере виси памучно јаже корпа цвет тенџере со баске растителна организатор бин декоративна ткаена корпа голема корпа

DEN 1152.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со рачка, погодна за обесена и земање канти за организатор на расадници. Со добра изработка, оваа корпа е еколошка и практична. Голема корпа за памучни јаже. Разновидната корпа може да се користи како корпа за декорација и складирање. Декоративни отпадоци за складирање. Може да се користи за складирање на облека и суровини дома, а исто така може да украси растенија и бонсаи. ткаена корпа за складирање. Материјал со задебелен памучен јаже со висок квалитет и рачно ткаена донесува и издржлива корпа. виси држач за растенија. Со рачка, погодна за обесена и земање. канти за организатор на расадници. Со добра изработка, оваа корпа е еколошка и практична. Голема корпа за памучни јаже. Разновидната корпа може да се користи како корпа за декорација и складирање. Декоративни отпадоци за складирање. Може да се користи за складирање на облека и суровини дома, а исто така може да украси растенија и бонсаи. ткаена корпа за складирање.