Слатка џојо дизајнира мудрец зелена бохо мулкочка момче девојка опремена мини креветче за бебиња расадник преносен креветче за креветчиња и игра бело боемски шум?
  • Неодамнешно

Слатка џојо дизајнира мудрец зелена бохо мулкочка момче девојка опремена мини креветче за бебиња расадник преносен креветче

DEN 329.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Наменето да одговара на повеќето мини креветчиња, да игра дворови и преносни креветчиња Нема да одговара на креветчиња за стандардна големина. Целосно еластично дно за безбедно вклопување - димензии : 24 in. Brushed Microfiber - Sage Green и White Boho Mudcloth отпечаток. Лесна машина што може да се пее и може да се исуши. Sweet Jojo Designs Mini Crib Sheets се дизајнирани за креветчиња со помала големина, дворови за игра и преносни креветчиња. Овие листови за креветчиња се со помала големина од стандардниот лист за креветчиња и нема да се вклопат на стандарден душек за креветчиња за креветчиња. Направени со меки и пријатни ткаенини во ексклузивни обрасци и бои. Слаткото дизајнирање на Jојо дизајни мини за креветчиња додадете стилски изглед на расадник за заштеда на вашиот простор.