Ќебе Гушкање Играчка | Животни Шема Бебе Утешител Ќебе,Новороденче Бебе Дете Гушкање Гушкање Играчка Ќебиња За Детски Колички, Креветчиња, Креветчиња, Седишта За А?
  • Неодамнешно

Ќебе Гушкање Играчка | Животни Шема Бебе Утешител Ќебе,Новороденче Бебе Дете Гушкање Гушкање Играчка Ќебиња За Детски Колички, Креветчиња,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

е безбеден И Издржлив Материјал Е безбедносно ќебе бебето е изработено од висококвалитетно кадифен фил и еластичен памук, кој е мек и удобен, со нежен допир, одлична еластичност и без деформација кога ќе се компресира да Обезбедиме Чувство На Сигурност. Играчката За гушкање Бланет може да ја ублажи вознемиреноста на бебето кога родителите се отсутни, да му помогне на бебето да научи самостојно да се смирува и да се прилагодува на непознатото опкружување наоколу. Може да се користи и за дневен престој и излегувања. `+ заштеда На Простор Со Големина На Дланка ● големината на животните Со Ќебе за Бебиња е 25*25 см, што е совршено за вашето бебе да се движи цел ден, и не мора да се грижите дали вашето бебе ќе се сопне на ќебето. И тоа е совршена форма за мали раце. θ【Одличен Подарок】Бебе спие безбедност ќебе е голем дар за вашето бебе туш или новороденче добредојдовте на партијата. Тоа ќе им обезбеди на бебињата гушкање дење и ноќе, спасувајќи многу родители од ноќи или излети исполнети со стрес. ● лесно Се Чисти●ќебето за плишани животни За Бебиња останува меко по секое перење.