АДСАД Детска Безбедносна Мрежа, Скали Пад Заштита Нето Затворен Огради Скали Игралиште Нето Хамак Нишалка Качување нето 6мм Јаже Дебелина Боја: 15см мрежа, Големина:
  • Неодамнешно

АДСАД Детска Безбедносна Мрежа, Скали Пад Заштита Нето Затворен Огради Скали Игралиште Нето Хамак Нишалка Качување нето 6мм Јаже Дебелина Боја:

DEN 1536.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●БЕЗБЕДНОСНИ НЕТО СПЕЦИФИКАЦИИ : големина на мрежа : 15см,10см, 8см; дијаметар на јаже : 6 мм (0,3 инчи); носивост : 200 кг ●КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЕКОРАТИВНА МРЕЖА : мала еластична способност за проширување, отпорност на временски услови, отпорност на абење, долг животен век, заштита на животната средина, нетоксично, обезбедување квалитет. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МРЕЖА за ЈАЖЕ : спречете бебиња, мали деца, домашни миленици, мачки, кучиња, играчки или други предмети да паднат од прекинот на парапет-мрежата за безбедносна ограда е изработена од висококвалитетно најлонско јаже, силна тврдина и уреден изглед. ●ЗАШТИТНА МРЕЖА : за безбедноста на вашето дете, драги мама и тато треба да инсталираат мрежа за јаже на оградата на скалите или прозорецот на балконот дома. Спречете ги децата да се качуваат и да предизвикаат опасности од паѓање. Тоа е добар партнер за заштита на безбедноста на децата. €ПРИЛАГОДЕНА ГОЛЕМИНА : имаме која било големина на јаже мрежа за поддршка на прилагодување. Ако имате какви било прашања или потреби во врска со нашите мрежи за безбедност на децата, ве молиме контактирајте не. ●БЕЗБЕДНОСНИ НЕТО СПЕЦИФИКАЦИИ : големина на мрежа : 15см,10см, 8см; дијаметар на јаже : 6 мм (0,3 инчи); носивост : 200 кг. ●КАРАКТЕРИСТИКИ НА ДЕКОРАТИВНА МРЕЖА : мала еластична способност за проширување, отпорност на временски услови, отпорност на абење, долг животен век, заштита на животната средина, нетоксично, обезбедување квалитет. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МРЕЖА за ЈАЖЕ : спречете бебиња, мали деца, домашни миленици, мачки, кучиња, играчки или други предмети да паднат од прекинот на парапет-мрежата за безбедносна ограда е изработена од висококвалитетно најлонско јаже, силна тврдина и уреден изглед. ●ЗАШТИТНА МРЕЖА : за безбедноста на вашето дете, драги мама и тато треба да инсталираат мрежа за јаже на оградата на скалите или прозорецот на балконот дома. Спречете ги децата да се качуваат и да предизвикаат опасности од паѓање. Тоа е добар партнер за заштита на безбедноста на децата. €ПРИЛАГОДЕНА ГОЛЕМИНА : имаме која било големина на јаже мрежа за поддршка на прилагодување. Ако имате какви било прашања или потреби во врска со нашите мрежи за безбедност на децата, ве молиме контактирајте не. Апликација : Паѓање од семејни балкони, скали, тераси-мрежи за целосна заштита отпорни на експлозија, детски кревети, мрежи за безбедност на детско игралиште, огради на отворено, мрежи за безбедност на градилиштата итн.Детали За Името На производот : Нето материјал За Безбедност На Децата : најлон боја : колормеш : 15 см, 10 см, дебелина од 8 см : 6мм(прилагодлив) карактеристики На Производот : Висококвалитетен најлонски материјал, силен, отпорен на сонце, отпорен на абење, лесен за чистење, не избледува, безбеден и нетоксичен.