Ајфеловата Кула Париз Франција Големи Тркалезни Корпи За Складирање Корпи За Перење Со Рачки Корпа За Складирање Ќебе За Полици За Бања Канти За Организирање Раса?
  • Неодамнешно

Ајфеловата Кула Париз Франција Големи Тркалезни Корпи За Складирање Корпи За Перење Со Рачки Корпа За Складирање Ќебе За Полици

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА 20 "Д х 14" Ч, совршен за држење перници, играчки, ќебиња, јоргани, перници и многу повеќе Корпата за складирање е корисна за складирање облека, складирање материјали за бања, складирање домашен текстил, складирање детски играчки, складирање играчки за миленичиња, складирање на залихи за бебиња итн. ●ЗАШТЕДА на ПРОСТОР ● секоја пречка лесно се преклопува за да можете да ја оставите кога не е во употреба. Користете корпи за перење за облека или занаети. Одлично за чување чевли, ќебиња и книги. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ●Идеален За расипување на простории за перење алишта, кујни, дневни соби, бањи, плакари, детски соби, игротеки и автомобили, студентски домови, кампери, апартмани, хотелска употреба, детски расадници и помошни простории. ●ЦВРСТА РАЧКА на ЈАЖЕ ● армираната рачка од памучно јаже го прави носењето стока лесно и удобно. Индивидуалниот дизајн на моделот, исто така, го прави овој сад за складирање уникатна декорација на домот во вашиот дом. ● За БРАЗДАТА●корпата за подароци се испраќа преклопена, па нормално е да се види малку бразда кога првпат ќе се отвори. Само пополнувате ќебиња или го користите неколку дена и совршено се преобликува. ●ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА 20 "Д х 14" Ч, совршен за држење перници, играчки, ќебиња, јоргани, перници и многу повеќе. Корпата за складирање е корисна за складирање облека, складирање материјали за бања, складирање домашен текстил, складирање детски играчки, складирање играчки за миленичиња, складирање на залихи за бебиња итн. ●ЗАШТЕДА на ПРОСТОР ● секоја пречка лесно се преклопува за да можете да ја оставите кога не е во употреба. Користете корпи за перење за облека или занаети. Одлично за чување чевли, ќебиња и книги. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ●Идеален За расипување на простории за перење алишта, кујни, дневни соби, бањи, плакари, детски соби, игротеки и автомобили, студентски домови, кампери, апартмани, хотелска употреба, детски расадници и помошни простории. ●ЦВРСТА РАЧКА на ЈАЖЕ ● армираната рачка од памучно јаже го прави носењето стока лесно и удобно. Индивидуалниот дизајн на моделот, исто така, го прави овој сад за складирање уникатна декорација на домот во вашиот дом. ● За БРАЗДАТА●корпата за подароци се испраќа преклопена, па нормално е да се види малку бразда кога првпат ќе се отвори. Само пополнувате ќебиња или го користите неколку дена и совршено се преобликува.