Мконо Макраме Висечка Пречка За Перење алишта и Мала Корпа За Складирање Макраме За Тоалетен Резервоар Бохо Декор За Бања За Спална Соба Дневна Соба Расадник, Слон?
  • Неодамнешно

Мконо Макраме Висечка Пречка За Перење алишта и Мала Корпа За Складирање Макраме За Тоалетен Резервоар Бохо Декор За Бања За

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : Вкупно : 2 парчиња во собата Вклучувајќи 1 Еез макраме виси пречки за перење и 1 Еез мала корпа за складирање макраме. Големина : Висечка пречка за перење : 19,3"W x 29,5"L; корпа за складирање макраме : 13"L x 6"W x 4"H. оваа висечка торба за облека е лесна за чување валкана облека, куките го олеснуваат држењето и носењето за перење, додека дизајнот на долниот патент на нашата торба за перење ви овозможува брзо да ја растоварите облеката во вашата машина. Оваа пречка за перење може да се измие во машината за перење. Корпата со памучно јаже е совршено дизајнирана да држи тоалетна хартија, лична нега во бања или основни работи во канцеларија, производи за убавина, крпи за раце, тоалети, материјали за коса, далечински управувачи итн. Корпата за складирање е лесна за движење и носење. И двајцата се полни со бохо стил, и тоа е одличен додаток на вашиот домашен декор.