СУПЕРДАНТ Розова Мала Принцеза Ѕид Налепници Пеперутка Срце Цвет Ѕид Налепница Со Венец Букет Ѕид Уметност Отстранлив Пвц Градина Налепница За Детска Соба Расадн?
  • Неодамнешно

СУПЕРДАНТ Розова Мала Принцеза Ѕид Налепници Пеперутка Срце Цвет Ѕид Налепница Со Венец Букет Ѕид Уметност Отстранлив Пвц Градина

DEN 102.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн На Розова Мала Принцеза : шарените налепници со розова мала принцеза, љубовно срце, пеперутка, дизајн на цвеќе, Едноставна и реална шема можат да создадат атмосфера слична на соништата во вашата соба, да донесат многу љубов и среќа во вашиот дом Декорации на домот : розовите ѕидни налепници на малата принцеза погодни за детска соба, спална соба за девојчиња, соба за бебиња, расадник, градинка, игротека, училница, дневна соба итн. Големина на налепница : овие ѕидни налепници се широки околу 39 см, долги 44 см. Ѕид Налепници доаѓаат во ролна во пакет, кој е добро заштитен за време на транспортот. Самолеплива Налепница : налепниците за ѕидни налепници се изработени од квалитетен пвц со силна адхезија, еколошки, водоотпорен и издржлив, може да се користат за украси на домот. Лесен За Употреба : налепниците за налепници може да се нанесат на повеќето мазни, суви и чисти површини, како што се ѕидови, мебел, плочки, огледала и прозорци.