Слатка Jојо Дизајнс Хантер Грин Бохо стрела Девојче Девојче ќебе кое прима безбедносно новороденче дете, расадник за расадници, шетач на седиштето со меки меки бел?
  • Неодамнешно

Слатка Jојо Дизајнс Хантер Грин Бохо стрела Девојче Девојче ќебе кое прима безбедносно новороденче дете, расадник за расадници, шетач

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

30in Ќебето е дизајнирано со употреба на ловци зелена и бела шумска чинија бохо стрела со микрофибер печатење и се свртува кон мекото бело минки. Лесното ќебе е доволно мало за да се фрли во вашата торба, но доволно големо за да го завитка вашето бебе во loveубов. Машинско миење ладно, суво суво на ниско ниво. Координира со слатки Jојо дизајнира расадник декор и додатоци. Ќебето е дизајнирано со употреба на ловци зелена и бела шумска чинија бохо стрела со микрофибер печатење и се свртува кон мекото бело минки. Лесното ќебе е доволно мало за да се фрли во вашата торба, но доволно големо за да го завитка вашето бебе во loveубов. Машинско миење ладно, суво суво на ниско ниво. Координира со слатки Jојо дизајнира расадник декор и додатоци. Babyојо дизајни за бебиња за бебиња имаат исклучително меко чувство што е совршено за новороденчиња, новороденчиња и мали деца. Меки, ситнички и убаво изработени, овие ќебиња имаат ексклузивни обрасци и дизајни и можат да се користат како безбедносно ќебе, примање ќебе, капаче за шетачи, покривка на седиштето на автомобилот или ќебе за време на стомакот.