Yodsan ноќни светла за детска соба, слатка соба декор за тинејџери девојки kawaii squishy медуза ламба за расадник за бебиња, преносни ламби за деца девојки спална соба, полн?
  • Неодамнешно

Yodsan ноќни светла за детска соба, слатка соба декор за тинејџери девојки kawaii squishy медуза ламба за расадник за бебиња, преносни ламби

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Симпатична и мултифункционална] оваа ноќна светла за деца во спална соба има форма на медуза од каваи Заградата на триаголникот може да се деформира за повеќе сцени, како што се рачни, застанете, ветер или да се поправи на шетач и кревет за бебиња. Не само симпатична декор на просторијата, туку и ноќно светло за расадник за бебиња. Подароци за роденден за Божиќ за деца за деца девојчиња на возраст 1 2 3 4 5 6 7 8.? [100% безбедно за вашето прекрасно бебе] покриено со материјал без БПА , ABS-играчки, ABS, мека силиконска храна што може да се пее, сите од горенаведените се наши напори да направиме безбеден производ за вас и вашето семејство. ? Кога децата спијат добро, родителите спијат добро. Правилната осветленост може да им помогне на децата да го надминат темнината и да добијат цел ноќен сон. ? [Лесен за употреба] Притиснете го горниот дел од главата 2 секунди за да го вклучите; Допрете (не притиснете) за да го префрлите режимот на светлина : топло, природно, бело; Долг печат за да ја прилагоди осветленоста, може да се запамети, нема потреба повторно да се прилагодува секој пат.