Анхортс Божиќни украси куки, 60 парчиња куки за новогодишни елки за украси, божиќни куки за топка, закачалка за новогодишни елки одлично за украсување на новогодишн?
  • Неодамнешно

Анхортс Божиќни украси куки, 60 парчиња куки за новогодишни елки за украси, божиќни куки за топка, закачалка за новогодишни елки одлично

DEN 1145.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Куки за Божиќни украси】 : Сет од 60 куки за Божиќни украси Сјајна сребрена боја со прекрасен дизајн на вртење што ќе го подобри секој Божиќен украс или декорацијата за празници. 【Широка апликација】 : Вашите куки за украси со метална жица изгледаат едноставни, но сепак симпатични, убави материјали за Божиќен празник, можат да ви помогнат да ја облечете новогодишната елка или венец, да додадете топла атмосфера, широко применета за украси за забави, цветни аранжмани и колекционерски прикази. 【Квалитетна жица】 : жицата што се користи за правење на овие метални куки е квалитетна и совршена за висечки украси на дрвја, венци и друго зеленило. Тие се многу поубави од нормалните куки за украси и ќе додадат некоја чудесна на кој било приказ за празници. 【Повторно користење и цврсто】 : Овие божиќни куки се изработени од метални, доволно силни за да висат различни украси, може да се применат долго време, можете да ги користите и во свадба или забави. 【Погодно за употреба】 : Овие куки за украси се лесни за употреба, само закачете го врвот на дрвото, а потоа ставете ги вашите украси на пониската забава, одвојте помалку време и напори да ги поставите и да ги симнат; Забелешка : Ве молиме, чувајте ги подалеку од децата. 【Куки за Божиќни украси】 : Сет од 60 куки за Божиќни украси. Сјајна сребрена боја со прекрасен дизајн на вртење што ќе го подобри секој Божиќен украс или декорацијата за празници. 【Широка апликација】 : Вашите куки за украси со метална жица изгледаат едноставни, но сепак симпатични, убави материјали за Божиќен празник, можат да ви помогнат да ја облечете новогодишната елка или венец, да додадете топла атмосфера, широко применета за украси за забави, цветни аранжмани и колекционерски прикази.