Бздзмкм Осветлете Божиќен Венец Од Епифиза Од 90 см ДОМАШНИ Светлечки Украси Од Лоза Од Гранчиња Додаваат Прекрасен Изглед на Вашите Божиќни Украси.
  • Неодамнешно

Бздзмкм Осветлете Божиќен Венец Од Епифиза Од 90 см ДОМАШНИ Светлечки Украси Од Лоза Од Гранчиња Додаваат Прекрасен Изглед на Вашите

DEN 1043.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќно епифизно поштенско сандаче венецот може да се намота и на дрвото и да се закачи на ѕидот Можете да ја закачите во брановидна или W форма. Можете да замислите прекрасен ефект на декорација!. Ова е прекрасна и многу ефикасна декорација која работи добро на таванот или низ собата. Додадете прекрасен изглед на Вашите божиќни украси. Материјал : Пвц Големина : околу 90см (без батерии, треба да купите 2 Број 5 батерии). Ве молиме дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење. [Совршена Услуга] Ако имате какви било прашања во врска со нашите соларни светла на отворено, ве молиме контактирајте не активно, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Божиќно епифизно поштенско сандаче венецот може да се намота и на дрвото и да се закачи на ѕидот. Можете да ја закачите во брановидна или W форма. Можете да замислите прекрасен ефект на декорација!. Ова е прекрасна и многу ефикасна декорација која работи добро на таванот или низ собата. Додадете прекрасен изглед на Вашите божиќни украси. Материјал : Пвц Големина : околу 90см (без батерии, треба да купите 2 Број 5 батерии). Ве молиме дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење. [Совршена Услуга] Ако имате какви било прашања во врска со нашите соларни светла на отворено, ве молиме контактирајте не активно, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор.