ДОИТУЛ Божиќна Бонбона Венец Божиќна Мушка Венец Зелена И Бела Пеперминт Бонбони Венец Божиќни Украси Новогодишна Елка Венец За Божиќни Забави Материјали За Укра?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Божиќна Бонбона Венец Божиќна Мушка Венец Зелена И Бела Пеперминт Бонбони Венец Божиќни Украси Новогодишна Елка Венец За Божиќни

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум Материјал : оваа венец од новогодишна елка е изработена од врвен акрилен материјал, не е лесен и деформиран,може да се користи некое време Лесно за : лесен дизајн го олеснува на гранките на дрвјата или на кое било соодветно место. Издржлив : цврст е и издржлив, не е лесно да падне, издржлив, убав декор за божиќна забава. Декор за новогодишна Елка : Божиќниот приврзок може да направи Вашата Елка да изгледа поубаво. Повеќенаменски : може да се закачи На елката или на други места во домот што треба да бидат украсени. Премиум Материјал : оваа венец од новогодишна елка е изработена од врвен акрилен материјал, не е лесен и деформиран,може да се користи некое време. Лесно за : лесен дизајн го олеснува на гранките на дрвјата или на кое било соодветно место. Издржлив : цврст е и издржлив, не е лесно да падне, издржлив, убав декор за божиќна забава. Декор за новогодишна Елка : Божиќниот приврзок може да направи Вашата Елка да изгледа поубаво. Повеќенаменски : може да се закачи На елката или на други места во домот што треба да бидат украсени. Карактеристики - Премиум Материјал : оваа венец за новогодишна елка е изработена од врвен акрилен материјал, не е лесен и деформиран,може да се користи за некое време - Лесен за : лесен дизајн го олеснува на гранките на дрвјата Или на кое било соодветно место - Издржлив : Цврст Е и издржлив, не е лесно да падне, издржлив, убав декор За божиќна забава - Декор На Новогодишна Елка : божиќниот приврзок Може да направи Вашата Елка да изгледа поубаво - Повеќенаменски : Може Да се закачи На Новогодишните елки или на други места Во Домот Што треба да Биде украсенспецификација : -боја : зелена-материјал : акрилик-големина : 200, 00х2, 40х0, 50см/78, 60х0, 95х0, 20напакет вклучувајќи 1 х приврзок за бонбони.

-Color:
Green
-Material:
Acrylic
-Size:
200.00X2.40X0.50cm/78.60X0.95X0.20in
Package Including:
1 x Candy String Pendant: