Smallфн Мала Елка Декорација Мали Орнаменти Прозорец Мини Подарок Десктоп Симулација Борови Иглички Заштита На Животната Средина 11.8 Инчен Одмор Сцена Декорација За?
  • Неодамнешно

Smallфн Мала Елка Декорација Мали Орнаменти Прозорец Мини Подарок Десктоп Симулација Борови Иглички Заштита На Животната Средина

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококвалитетна Елка] Десктоп Елка усвојува бела технологија за прскање, со густо зеленило и реално растојание Основата ќе обезбеди поголема поддршка и рамнотежа на дрвото, ќе го држи исправено и ќе спречи кршење и паѓање. Можете да уживате во Белиот снег и Зелената Борова елка. [Украси за новогодишна елка] списокот со украси За Новогодишна елка на Маса вклучува Елка од 11,8 инчи, што ќе го направи вашиот дом полн со празнична радост и среќа. [Лесно за составување] Десктоп Елката може лесно да се чува без да се грижите за оштетување. Користејќи ги претходно поставените гранки, треба само да ги прилагодите гранките за да го направите дрвото пополно и да закачите украси. Можете исто така да ја декорирате Мини елката со жичени светла за да ја осветлите ноќта и да го загреете секој агол. [Совршена Божиќна декорација] мала Елка може да се стави на трпезариска маса, биро, дневна соба и декорација на просторијата. Ова дрво ќе ви даде прекрасни спомени за одмор. Секое јавно место или дом има потреба Од Новогодишна елка. [Најдобар Божиќен Подарок] Елката Во мини саксии е исто така одличен подарок за љубовниците, семејството, пријателите и колегите.

Name:
Simulation Christmas Tree
Weight:
0.1kg
Material:
Pine needles
Size:
11.8 inches
Color:
green
1 order = 4 Christmas trees:
You can get:
4*Christmas tree