Бафало Карирани Божиќ Лак, Црвена&засилувач; Црна Бивол Карирани Лак Со Топли Светла 8 Ефекти Далечински Управувач За Елка Топпер, Венец, Камин Божиќ Затворен Отвор?
  • Неодамнешно

Бафало Карирани Божиќ Лак, Црвена&засилувач; Црна Бивол Карирани Лак Со Топли Светла 8 Ефекти Далечински Управувач За Елка Топпер, Венец, Камин

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топпер Лак за новогодишна Елка : оваа голема големина На Божиќен лак е 22*16 инчи, СО ЛЕД светла Потребни се 3a батерии (не се вклучени). Совршен Како божиќна декорација на домот. Осветлен Божиќен Лак : Нашите лакови не само што се уникатни во дизајнот, туку имаат и прозрачна функција, топлите БЕЛИ ВГРАДЕНИ LED светла се прилично светли, што може да создаде топла И убава божиќна атмосфера ноќе. Исклучителен Дизајн : дизајниравме три стилови на лак. Црвена, биволска карирана шема, црвена и црна карирана. Секој лак доаѓа со бобинки борови иглички за природен и реален изглед. Деталите се совршени, не се лесни за деформација, бледнеат. Висок Квалитет И Еднократно : Овие Божиќни лакови имаат грч на грбот за лесно и стабилно виси над се што сакате. Задниот дел на лаковите има и џеб за складирање на кутија за батерии. Можете да ги користите насекаде. Применливи прилики : Големите лакови се одлични за новогодишни украси, и во затворени простории и на отворено.