Галпада Божиќен Декор Бонбони Трска Венец 50 парчиња Нане Украси За Новогодишна Елка Црвени И Бели Бонбони Божиќни Украси САМОСТОЈНИ Занаети Монистра Божиќни Укра?
  • Неодамнешно

Галпада Божиќен Декор Бонбони Трска Венец 50 парчиња Нане Украси За Новогодишна Елка Црвени И Бели Бонбони Божиќни Украси САМОСТОЈНИ Занаети

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

50 парчиња Божиќен Венец Бонбони Вител Венец Орнаменти се направени од издржлив, цврст и цврст, не е лесно да исчезнат и, шарени и убави, кружен дизајн Живописно и бело За Божиќни Божиќни украси за божиќна забава, создадете божиќно расположение во вашиот дом со убаво дизајнирани украси. Овие орнаменти можат да бидат распоредени во прекрасни форми на вашите занаетчиски проекти, давајќи ви слобода ДА НАПРАВИТЕ сами различни орнаменти. Погоден за божиќни забави, новогодишни украси и други украси за забави. Широк спектар на апликации. Погоден за ѓердан, приврзок за мобилен телефон, нараквица, украс за закачување ранец и така натаму. Оваа декорација на бонбони е многу модерна и популарна, а исто така можете да се опуштите и да ја зголемите практичната способност за време на процесот НА САМОДОВЕРБА. Опис дали барате деликатни украси од нане? Или некои деликатни монистра ЗА САМ занаети? Нашите производи се изработени од акрилна, извонредна изработка и полирани, сигурни и цврсти, не се лесни за деформација или избледување, издржливи и безбедни, а количината е доволна за да ги задоволи вашите потреби, а може да се сподели и со семејството и пријателите.