6.8 СТАПКИ Еко-Пријателски Неосветлена Елка, Вештачки Елка Премиум Смрека Шарки Со Преклопен Метален Држач &засилувач; Лесно Склопување За Декор За Одмор-Зелена 6.8 с?
  • Неодамнешно

6.8 СТАПКИ Еко-Пријателски Неосветлена Елка, Вештачки Елка Премиум Смрека Шарки Со Преклопен Метален Држач &засилувач; Лесно

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еко-пријателски Материјал : Безбеден, Отпорен На Пламен, не-алергенски јп забелешка : ве Молиме, платете повеќе трпение за да ги исправите сите совети и да го направите полн, ќе биде поубаво, потребни се само неколку минути за да се постави и симне, Уживајте во сезоната по сезона! Метален држач : Елката користи метален држач наместо ефтин пластичен држач и додава пластичен капак на крајот од штандот. Преку овој дизајн се што сакаме да постигнеме е да ја додадеме стабилноста на дрвото и да го заштитиме вашиот под. Еко-пријателски Материјал : Безбеден, Отпорен На Пламен, не-алергенски јп забелешка : ве Молиме, платете повеќе трпение за да ги исправите сите совети и да го направите полн, ќе биде поубаво, потребни се само неколку минути за да се постави и симне, Уживајте во сезоната по сезона!. Метален држач : Елката користи метален држач наместо ефтин пластичен држач и додава пластичен капак на крајот од штандот. Преку овој дизајн се што сакаме да постигнеме е да ја додадеме стабилноста на дрвото и да го заштитиме вашиот под. Опис : Уживајте Во Вашиот Одмор Со Нашата Луксузна Елка! Имајќи Ја Оваа Вештачка Елка За Мешање Јп и пвц, Повеќе Нема Да Треба Да Трошите Многу Време за Да Го Поставите Вашето Дрво, Бидејќи Гранките Со Шарки Се Претходно прикачени на Централниот Столб и Едноставно Можете Да Ги Повлечете Гранките Надолу.Дебелите Сечила На Нашата Елка Се Направени од Еколошки Петматеријал, Што Го Прави Дрвото Апсолутно Безбедно Дури И За Бебињата и Исто Така Додава Капацитет Против дробење на Дрвото. Навистина Може Да Додаде Повеќе Возбуда и Топлина на Вашиот Прекрасен фестивал! Не Двоумете Се Да Го Купите Сега! Карактеристики : Гранки Со Полно тело И Вистински Шарки За Лесно Поставување,Едноставно Повлечете Ги Гранките Што Се Отвораат Како Опашката На Паунот Како во 3 парчиња За Брзо И Лесно Поставување Висококвалитетен Пвц Материјал, Еколошки И Безбеден,Отпорен На Пламен, Издржлив Материјал Го Прави Совршен За Употреба И Повторна Употреба Во Наредните Години Цврстиот Метален Држач Му Обезбедува На Дрвото Поголема Поддршка И Спречува Пластични Навлаки За Стапала Спречува Гребнатини На Подот Совршен За Внатрешна Декорација За Божиќ И може Да Се Користи за украсување На Секоја Просторија Во Куќа Создавање Празнична И Пријатна Атмосфера Спецификација : Боја : Зелен Материјал : Јп И Пвц Мешавина Метал Вкупни Димензии : 120*65см/150 * 85СМ/180*105см/210*125см/240*135см Пакет Вклучува : 1 Х Елка 1 Х Метален Држач.