Иглички За Копчиња за Мечки За Фармерки, Без Шиење и Без Алатки Клипови За Мечки За Панталони Затегнувач На Половината Со Инстант Панталони, Прилагодливи Иглички З?
  • Неодамнешно

Иглички За Копчиња за Мечки За Фармерки, Без Шиење и Без Алатки Клипови За Мечки За Панталони Затегнувач На Половината Со Инстант Панталони,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Инстант Затегнувач На Половината На Панталоните : ако постојано се борите со наоѓање фармерки што одговараат на колковите и бутовите, но се толку големи околу половината овие копчиња за жан за лабави фармерки се за вас!. Материјал За Затегнување На Половината На Панталоните : игличките со копчиња за фармерки се изработени од врвен легиран материјал, кој е цврст, издржлив, отпорен на ' рѓа и не е лесно да се деформира. Лесни За употреба Иглички Со Копчиња За Мечка За Јеапан : клиповите за мечки за панталони инстант копчиња немаат шие и нема алатки, иглички со копчиња за жан, затегнувач на половината на панталоните лесен за употреба и може цврсто да се фиксираат на вашите фармерки. Клипови За панталони слот дизајн : Мечка жан копчиња иглички слот дизајн, не може да падне кога заглавени, и тоа ќе биде толку тесни како картичка за долго време. паметната вградена пружина овозможува копчињата да имаат прецизна структура што се одвојува. Пакување За Затегнување На Половината На Панталоните : ќе добиете 8 ПАРЧИЊА иглички со копчиња од мечка јеапан во 8 бои, обезбедувајќи доволно количество за да ги задоволите вашите дневни потреби и замени. Ако имате било какви прашања во врска со жан копчиња иглички, ве молиме слободно контактирајте со нас!. Слатки Иглички Со Копчиња За Мечка За Фармерки Одлично Додека Губите Тежина : кога губите тежина, овие не шие инстант затегнувач на половината на панталоните доаѓаат во вистинска рака, така што не треба постојано да купувате фармерки ако не се вклопуваат правилно. Исто така, изгледа супер симпатична и модерна. Најдобар Избор : бравата на половината што не се прилагодува за нокти, појасот може да се смени во голем и мал, отстранлив, а прилагодувањето е цврсто, без Алатки, без шиење, отстранливо и еднократно. Овие копчиња за фармерки за лабави фармерки може да се нанесат за фармерки, здолништа, панталони, јаки, САМОСТОЈНИ И многу повеќе.