Владетел за усогласување на маицата Qincos 4PCS, Водич за владеење на маица ПВЦ, за правење моден центар за дизајн, премиум винил топлинска алатка за печат, погоден за но?
  • Неодамнешно

Владетел за усогласување на маицата Qincos 4PCS, Водич за владеење на маица ПВЦ, за правење моден центар за дизајн, премиум винил топлинска

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн на маица DIY】 Водич за маици за владеење за топлински печат може да помогне во усогласувањето на образецот што сте ја дизајнирале со облеката, така што секое печатење е совршено усогласено! Заштедете време на центар Не грижи се дека значката веќе не е центрирана!. ? Никогаш не грижете се за расипан владетел! Може да се извртува по своја волја и може да се користи повторно - тоа е многу лесен и мек, лесен за носење. ? 【Висока прецизност】 Нашиот владетел со маица усвојува прецизен ласерски пресек со мазен раб, цврсти УВ печатени дипломирани марки, има многу прецизни линии на димензија, нема грешка, за да обезбеди точна усогласување, што може да помогне во усогласувањето на вашиот дизајн со различни големини на Т- кошули. ? кои можат да ги исполнат барањата за дизајн на целото семејство. 【Лесна за употреба】 Алатката за дизајн на маици е огромна помош при усогласување на вашиот дизајн со вашата маица, лесен за употреба, едноставно поставете го владетелот на јаката и го насочувате вашиот дизајн пред да притиснете. Погодно е за печатот на топлината Cricut, топлински печат, сублимација, печатење на екран, винил печат итн. Qincos Moilgment Ulignment Worldment, корисна алатка ви помагаат да ја направите стилската и модната маица како што сакате. Нема потреба да се грижите за некој повторно да има иста маица со вас. Карактеристики : 【Владетел за поставување маица】 : Направено од ПВЦ. Владетелот за усогласување со маици може да добие конзистентно усогласување секој пат и да ги преземе претпоставките за усогласување на вашите трансфери. Совршен комплимент за вашата деловна маица. 【Цврст мек владетел】 : Никогаш не грижете се за расипан владетел на ПВЦ! Може да се извртува по своја волја и може да се користи повторно.