BLMHTWO 250 компјутери избрани копчиња за шиење тркалезни повеќе обоени занаетчиски копчиња измешани шарени смола копчиња за божиќни уметности занаетчиски деца Декор?
  • Неодамнешно

BLMHTWO 250 компјутери избрани копчиња за шиење тркалезни повеќе обоени занаетчиски копчиња измешани шарени смола копчиња за

DEN 84.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум квалитет】 : Овие копчиња за шиење се изработени од смола, одлична изработка, мазна површина без закопчување, рамен и шарен Водоотпорен и издржлив. 【Различни големини】 : Дијаметарот на овие занаетчиски копчиња варира од 0,5 см/ 0,19 инчи до 3 см/ 1,18 инчи. Тие се испраќаат во случајна испорака, за да ја исполнат вашата побарувачка за шиење и DIY. 【Свеж стил】 : Овие копчиња се шарени, убаво моделирани и изгледаат многу ретро. Различни аранжмани и комбинации од тоа ќе произведат прекрасен уметнички ефект. 【Пакет вклучуваат】 : Ова е збир на приближно 250 парчиња 2 и 4 дупки за смола. Може да има некои разлики во бројот на копчиња по пакет, овие ќе работат одлично со проекти за крпа, занаети и DIY. 【Разновидна употреба】 : Здружени копчиња во боја се вклопуваат за проект за шиење на облека, уметност и занаетчиски проект, сноп -книги, украси за DIY, плетење, капчиња и правење хартиени картички, свадбена забава, Денот на благодарноста, Божиќ и DIY проекти. 【Премиум квалитет】 : Овие копчиња за шиење се изработени од смола, одлична изработка, мазна површина без закопчување, рамен и шарен. Водоотпорен и издржлив. 【Различни големини】 : Дијаметарот на овие занаетчиски копчиња варира од 0,5 см/ 0,19 инчи до 3 см/ 1,18 инчи. Тие се испраќаат во случајна испорака, за да ја исполнат вашата побарувачка за шиење и DIY. 【Свеж стил】 : Овие копчиња се шарени, убаво моделирани и изгледаат многу ретро. Различни аранжмани и комбинации од тоа ќе произведат прекрасен уметнички ефект. 【Пакет вклучуваат】 : Ова е збир на приближно 250 парчиња 2 и 4 дупки за смола.