Еластична Лента Еластична Лента Еластични Ленти Еластични Ленти За Домаќинство Еластични Еластики За Шиење Отпорни На Абење Удобни Ленти За Шиење Додаток За Шиењ?
  • Неодамнешно

Еластична Лента Еластична Лента Еластични Ленти Еластични Ленти За Домаќинство Еластични Еластики За Шиење Отпорни На Абење Удобни

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработена од безбеден материјал, оваа еластична лента е безбедна и издржлива за употреба Украсени вашиот костим со овие еластична лента, повеќе исклучителна и деликатна. Одлично за манжетни за домаќинство, додатоци за облека, панталони за половината или употреба како ремен за пакување. Долгиот бенд, слободен за сечење на која било должина што ви треба, може да ги задоволи вашите различни барања за шиење. Одлично за шиење изработка, изработка на облека и костими, украсување итн. Опис занаетчиските проекти се секогаш фасцинантни, бидејќи можете ДА ГИ НАПРАВИТЕ вашите омилени услуги со разни видови предмети. Оваа гумена еластична лента е една од најпознатите додатоци ЗА ОБЛЕКА. Одлично за манжетни за облека за домаќинство, ткаенина, материјали за панталони или употреба како ремен за пакување. Карактеристики-Материјал : Гума-Изработена од безбеден материјал, оваа еластична лента е безбедна и издржлива за употреба.