Wedfeir топлина што ја брише ткаенината за означување пенкала со 28 полнења за прилагодување за шиење, и ватирање на облекување, 4 бои топлина ги бришат пенкалата на тка?
  • Неодамнешно

Wedfeir топлина што ја брише ткаенината за означување пенкала со 28 полнења за прилагодување за шиење, и ватирање на облекување, 4 бои

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучен пакет : 4 парчиња пенкала за бришење на топлина со 32 реилки за означување на ткаенини во вкупно во 4 бои Заменливи и алтернативни. Достање на пенкало за да се користат долго време. Бои : Како што е прикажана сликата, има 4 бои за бришење пенкала и пенкала за бришење на топлина, црна, сина, бела и црвена боја. Дополнителните полнења на пенкало се вкупно 32 парчиња, 4 бои. Ве молиме тест на ткаенината пред употреба. Некои ткаенини не се соодветни, а кожните ткаенини работат најдобро. Материјали со висок квалитет : Материјалот на пенкалото е висококвалитетно мастило, кое може лесно да се избрише со топлина и да исчезне лесно. Допирање на железото брзо и ознаките ќе исчезнат, нема остаток за да ја плеткате облеката или ткаенината. Компатибилно и јасно обележување : екстра-фитните точки за пишување од не'рѓосувачки челик од 0,7 мм, што ви овозможува да напишете прецизни, мазни и јасни линии. Лесно за чување : Секоја дополнителни полнења има безбедни капачиња. Овие рефил на пенкало може да се зачуваат добро кога се неискористени, што исто така е погодно за употреба и навистина заштеда на време и пари. Топлина за бришење на ткаенини за означување на ткаенини со 32 полнења за прилагодување за шиење, и ватирање на облекување во вкупно, 4 бои топлина ги бришат пенкалата за разни бои на ткаенини.