ABOOFAN 200 парчиња Железо Во Облик На Срце На Закрпи За Поправка На Облека Мини Срцеви Закрпи Sequin Срце Лепенка Шие На Љубовна Апликација Закрпи За Жени Јакни Ранец Попр?
  • Неодамнешно

ABOOFAN 200 парчиња Железо Во Облик На Срце На Закрпи За Поправка На Облека Мини Срцеви Закрпи Sequin Срце Лепенка Шие На Љубовна Апликација Закрпи

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн : Сјаен љубовен дизајн, кој изгледа многу блескаво за декоративна употреба Карактеристики : Едноставни и модерни, тие можат малку да блеснат на вашата облека. Занаети во форма на срце : Уникатни украси од светки, совршени за изработка на накит или уметнички занаети САМ. Прилики : Погоден ЗА занаети ЗА накит САМ, како што се нараквици, ѓердани, алки итн. Декор : Тие исто така можат да се користат за декорација на чевли или декорација на облека. Опис 200 парчиња Железо Во Облик На Срце На Закрпи За Поправка На Облека Мини Срцеви Закрпи Лепенка За Срце Шие На Љубовни Лепенки За Апликации За Женски Јакни Ранец За Поправка На Украси Карактеристики-Материјал : Филц И композитна светка-Боја : Сина.- Големина : Околу 1,5 Х 1,4 Х 0,20 см/ 0,59 Х 0,55 инчи. Пакет Вклучувајќи 200 х Железо Во Облик На Срце На Закрпи за Поправка На Облека.