Toyvian 28 парчиња пена рамни јајца Велигденска забава се залага DIY Велигденско јајце Велигден занаетчиски материјали присутни украси бели декор DIY занаети со пена јај?
  • Неодамнешно

Toyvian 28 парчиња пена рамни јајца Велигденска забава се залага DIY Велигденско јајце Велигден занаетчиски материјали присутни украси бели

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јајца- направени од врвни материјали за пена, безбедни и издржливи за трајна употреба Бело занаетчиско јајце- дизајнирано со форма на јајца, овие модели на пена се креативни и многу погодни за деца. Јајце од бела пена- Изработено е од безбедни и нежни материјали и може да ви служи некое време. Топчиња од пена во форма на јајца- можете да го дадете овој модел на пена како подарок на вашите деца да ја споделат забавата заедно. Форми на полистирен- Лесно е и удобно за употреба и лесно се чува кога не е во употреба. Јајца- направени од врвни материјали за пена, безбедни и издржливи за трајна употреба. Бело занаетчиско јајце- дизајнирано со форма на јајца, овие модели на пена се креативни и многу погодни за деца. Јајце од бела пена- Изработено е од безбедни и нежни материјали и може да ви служи некое време. Топчиња од пена во форма на јајца- можете да го дадете овој модел на пена како подарок на вашите деца да ја споделат забавата заедно. Форми на полистирен- Лесно е и удобно за употреба и лесно се чува кога не е во употреба. Пакетот вклучува 28 x DIY модели на пена Карактеристики -Материјал : Занаетчиски занаетчиски изработка на пена -јајце -големина : околу 7,70x4.77x1 DIY проекти модел. -Којност : Бела DIY пена јајце -нота : има четири големини : 6cm, 6,7 см, 7,2 см, 7,7 см. Секоја големина има 7 декор на пена од пена. - Овие модели се лесни за сликање и лепак. Мазната површина, исто така, ги прави одлични за сликање на декор за јајца од DIY.