Mahavimoksa 40sets 18 mm магнетно копче со тенок стил прилепува двојно затворање на забивање на тркалезно копче за клип за столче за DIY занаетчиска торба за шиење чанта чанта ?
  • Неодамнешно

Mahavimoksa 40sets 18 mm магнетно копче со тенок стил прилепува двојно затворање на забивање на тркалезно копче за клип за столче за DIY

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Количина : 40 комплети, 10 комплети од секоја боја Магнетна Snap Size18mm (3/4 ") во дијаметар, со големина на капаче од 12мм во дијаметар, за чанти, јакни, капаци. Боја : античка бронза, светло злато, пиштол метал, сребро. Не се потребни алатки за време на занаетчиството, само вметнете прописи низ ткаенина или Материјал, потоа преклопете, вклучени парчиња за поддршка, силни магнетни копчиња се лесни за инсталирање. Одлично за шиење и занаетчиство, чанта, тота, паричник, торба, чанта, торба за патувања, облека, јакна, капаци, бележник, итн. Количина : 40 комплети, 10 комплети од секоја боја. Магнетна Snap Size18mm (3/4 ") во дијаметар, со големина на капаче од 12мм во дијаметар, за чанти, јакни, капаци. Боја : Античка бронза, светло злато, пиштол метал, сребро. Не се потребни алатки за време на занаетчиството, само вметнете измет низ ткаенина или материјал, а потоа преклопете ги, вклучени парчиња за поддршка, силните магнетни копчиња се лесни за инсталирање.